Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Salva els teus diners!" by Marc Fiorentino " Book PDF Kindle ePub Free

Salva els teus diners!

馃摌 Read Now     馃摜 Download


eBook details

  • Title: Salva els teus diners!
  • Author : Marc Fiorentino
  • Release Date : January 17, 2011
  • Genre: Economics,Books,Business & Personal Finance,
  • Pages : * pages
  • Size : 1844 KB

Description

Tens entre 1.000 euros i un mili贸 d'euros al banc? Per molts anys, aquest 茅s el teu llibre! Despr茅s d'arrasar a Fran莽a, arriba al nostre pa铆s la dieta definitiva per a l'economia dom猫stica, el m猫tode Dukan per als teus estalvis.
Despr茅s de la crisi del 2008, el m贸n de l'estalvi ha canviat. Les regles cl脿ssiques ja no serveixen, i mai res no tornar脿 a ser igual. La gesti贸 tradicional dels estalvis, la de la familia mitjana, ha saltat pels aires. Com pots protegir els teus estalvis en els pr貌xims anys? T'has de refiar dels bancs? I dels assessors, que no van saber preveure l'arribada de la crisi? NO. Marc Fiorentino ha decidit ajudar tots aquells que no saben a qui escoltar. Una guia, extremament clara i plena d'exemples pr脿tics, on trobar脿s els consells m茅s sensats per invertir els teus diners, AVUI.
Pr貌leg i adaptaci贸 d'Alex Saz Carranza.
"Honestedat, lucidesa i sentit com煤 fan d'aquest llibre una inversi贸 excel·lent. Per 15,95 euros pots estalviar-te molts disgustos i guanyar-te un bon estalvi a llarg termini. Te'l recomano sincerament." 脌lex Rovira


Free Books Download "Salva els teus diners!" PDF ePub Kindle


Post a Comment for "(DOWNLOAD) "Salva els teus diners!" by Marc Fiorentino " Book PDF Kindle ePub Free"